AZURNA OBALA

Podeli sa prijateljima...Share on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Share on VK
VK
Pin on Pinterest
Pinterest
0Print this page
Print

ĐENOVA-KAN-NICA-MONAKO-MONTE KARLO-MENTON-SANREMO

04.03-09.03.2020.

Cena po osobi : 149€

 Mogućnost plaćanja na rate

PROGRAM PUTOVANJA:

1. dan Polazak u ranim popodnevnim časovima. Vožnja kroz Srbiju i noćna vožnja kroz Hrvatsku i Sloveniju prema Italiji  sa usputnim zadržavanjima radi graničnih formalnosti.

2. dan ĐENOVA-SAN REMO – Dolazak u Đenovu u popodnevnim časovima.Obilazak Đenove: Trg Ferara, Opera, Duždeva palata, Katedrala Sv. Lorenca, pogled na stari svetionik La Lanterna (najstariji svetionik na svetu, koji još uvek radi), kuća Kristofera Kolumba… Nakon obilaska slobodno vreme.Nastavak putovanja do San Rema. Smeštaj u hotel. Slobodno vreme za odmor i individualne aktivnosti. Noćenje.

3. dan SAN REMO-KAN-MONAKO I MONTE KARLO  – Doručak. Slobodno vreme ili mogućnost fakultativnog izleta do Kana, Monaka i Monte Karla. Po dolasku u Kan krećemo u obilazak Filmske palate, Kroazete, luke, Srpske ulice. Slobodno vreme za individualne aktivnosti.. Nakon Kana polazak ka kneževini Monako – obilazak Kneževine,okupljanje ispred  Okeanografskog muzeja, a onda pored crkve Svetog Nikole, gde su sahranjeni članove porodice Grimaldi, šetnja ka Kneževom dvoru, pauza od petnaestak minuta na vidikovcima, a onda stazom Formule 1 odlazak do Monte Karla. Obilazak trga Kazina sa čuvenom Kockarnicom “Monte Carlo“. Slobodno vreme u Monte Karlu, u dogovoreno vreme polazak ka San Remu. Povratak u hotel. Noćenje.

4. dan SAN REMO-NICA-EZE – Doručak. Slobodno vreme ili mogućnost  fakultativnog izleta do Nice i mestu Eze – Po dolasku u Nicu,jednom od najpoznatijih i najlepših letovališta Azurne obale, krećemo u razgledanje od hotela Negresko, Engleskim šetalištem, do Neptunove fontane, slobodno vreme za individualni obilazak starog grada, gradske pijace, odlazak do vidikovca odakle  se pruža nezaboravni pogled na zaliv Anđela i čitav grad ili šoping u najpoznatijoj trgovačkoj ulici Jean Medecin. Nakon Nice polazak ka mestu Eze, živopisnim starim putem za Monako. Po dolasku u Eze obilazak poznate fabrike parfema Galimard gde ćete se upoznati sa procesom izrade najpoznatijih parfemskih nota, a i imati mogućnost da kupite originalne proizvode po pristupačnim cenama, nakon obilaska i šopinga polazak ka San Remu. Dolazak u hote. Noćenje.

5. dan SANREMO … Doručak. Napuštanje hotela, pakovanje stvari u autobus a zatim slobodno vreme ili mogućnost fakultativnog izleta do Mentona-predivan, živopisni gradić u srcu limunovih zasada, na  3km od italijansko-francuske granice, gradić koji nosi epitet „mala Nica“ i jedan je od prvih turističkih mesta ove regije. Mnogobrojni vrtovi, parkovi, zasadi limuna, bogato kulturno istorijsko nasleđe topla su preporuka za odlazak u šetnju promenadom Sunca. Menton je inače najpoznatiji po festivalu limuna koji se ovde održava već više od 70 godina. Nakon slobodnog vremena povratak u Sanremo, prikupljanje ostatka grupe i u dogovoreno vreme polazak za Srbiju.

6. dan Dolazak  u Niš u poslepodnevnim časovima.

CENA ARANŽMANA OBUHVATA:

 • prevoz autobusom  na relaciji prema programu putovanja,
 • smeštaj u hotelu Belvedere 3*  u centru  San Rema, na bazi 3 noćenja sa doručkom,
 • obilazak Đenove je uključeno u cenu,
 • boravišna taksa,
 • razgledanja po programu putovanja,
 • usluge turističkog vodiča – pratioca
 • troškove organizacije.

CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA:

 • troškove međunarodnog zdravstvenog osiguranja
 • ulaznice i fakultativne izlete
 • individualne troškove.

CENE FAKULTATIVNIH IZLETA PO OSOBI:

 • Obilazak Kana, Monaka, Monte Karla – 30€ odrasli/20 deca ( 2-10 god),
 • Obilazak Nice i fabrike parfema Galimard – 30€ odrasli/20 deca ( 2-10 god),
 • Obilazak Mentona – 10€ odrasli/20 deca (2-10god).

NAČIN PLAĆANJA:

Aranžman se plaća u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS na dan uplate.

Dinamika plaćanja: 30% prilikom rezervacije, ostatak u ratama do polaska ili čekovima građana ili putem administrativne zabrane do jula bez uvećanja

*Neophodan minimum za izvođenje fakultativnih izleta je 30 putnika – a u slučaju manjeg broja prijavljenih putnika cena fakultative podložna je promeni i organizator izleta zadržava pravo ponuditi korigovane, više cene u odnosu na zainteresovani broj putnika koje isti nisu u obavezi da prihvate.

Napomena: za putovanje u EU je neophodno posedovati nove biometrijske pasoše. U slučaju da se popuni rezervisani kapacitet soba u hotelu , agencija zadržava pravo da obezbedi dodatne kapacitete u hotelu iste kategorizacije u istom delu grada.

VAŽNO: Preporucuje se putnicima, sa novim biometrijskim pasošima, da se o uslovima ulaska u zemlje EU  (potrebna novcana sredstva za boravak, zdravstveno osiguranje, potvrde o smeštaju…) informišu na sajtu Delegacije EU u Srbiji www.europa.rs ili u ambasadi ili konzulatu zemlje u koju putuju. Agencija ne snosi odgovornost u slucaju da pogranicne vlasti onemoguce putniku ulaz na teritoriju

Organizator zadržava pravo da putem AKCIJA i LAST MINUTE ponuda proda svoje slobodne kapacitete po cenama koje su drugačije od onih u cenovniku. Stranke koje su uplatile aranžman po cenama objavljenim u ovom cenovniku nemaju pravo da potražuju nadoknadu na ime razlike u ceni.

Neophodan broj putnika za realizaciju aranžmana je 60. U slučaju nedovoljnog broja prijavljenih agencija zadržava pravo otkaza preuzima pravo na spajanje grupe sa drugom agencijom i o tome će obavestiti putnike najmanje 5 dana pre početka aranžmana.

Uz ovaj program važe opšti uslovi organizatora  putovanja,  turističke agencije sa  licencom OTP 2/2019

Turistička agencija Mytos Tours je ovlašćeni subagent. 

Podeli sa prijateljima...Share on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Share on VK
VK
Pin on Pinterest
Pinterest
0Print this page
Print