Vila IKIES VILLAGE

Podeli sa prijateljima...Share on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Share on VK
VK
Pin on Pinterest
Pinterest
0Print this page
Print
Cenovnik leto 2020.
Vila IKIES VILLAGE se nalaze u mirnom delu Nikitija, neposredno uz vilu PALM HOUSE sa kojom dele zajedničko dvorište i parking prostor. Od plaže i šetališta su udaljeni oko 150 metara. Raspolaže sa studijima tipa 1/3+1 smeštenim na visokom prizemlju i studiom tipa 1/4 koji se nalazi na drugom spratu vile.
U studijima na visokom prizemlju se nalazi po jedan bračni krevet i krevet na sprat (normalnih dimenzija). Zahvaljujući takvoj strukturi smeštaja u studijima mogu boraviti tri, pa i četiri odrasle osobe ili porodica sa dvoje dece. Kuhinje se nalaze u ulaznom delu studija i poseduju svu opremu i pribor za pripremanje hrane. Kupatila su sa tuš kabinama. Svaki studio ima terasu sa garniturom za sedenje.
Studio tipa 1/4 se nalazi na drugom spratu vile. Opremljen je sa bračnim krevetom i dva singl ležaja postavljena u uglu ka terasi. Desno od ulaza se nalazi kuhinja opremljena osnovnom opremom za pripremanje hrane i ima okrugli sto za ručavanje. Frižider je ugradni a na terasi se nalazi još jedan frižider. Kupatilo je prostrano sa tuš kabinom. Na teasi se nalazi garnitura za sedenje i sa terase se pruža pogled ka zalivu. Ovaj studio je idealan za boravak porodica sa dva deteta.
Svi studiji u vili IKIES VILLAGE su potpuno renovirani a nameštaj i oprema su potpuno novi. Vila ima parking prostor, opremljena je televizorima, wi-fi i klima uređajima čije je korišćenje uračunato u cenu najma.
• deca do 7 godina starosti (rođena 2013. godine i kasnije) ukoliko koriste zajednički ležaj plaćaju 45 € i imaju sedište u autobusu
• deca koja koriste poseban ležaj (do 12 godina) plaćaju cenu paketa umanjenu za 20 €, a za spojene smene cena paketa se umanjuje za 35 €
• za spojene smene putnici koji koriste autobuski prevoz (paket aranžman) plaćaju cenu paketa umanjenu za 20 €
• putnici sa sopstvenim prevozom plaćaju cenu paketa umanjenu za 25 €
• osobe koje putuju same i borave u dvokrevetnom studiju ili apartmanu plaćaju cenu paketa uvećanu za 50 %
ARANŽMAN OBUHVATA: 
• paket aranžman – prevoz autobusom i smeštaj u terminima iz tabele
u vansezoni
• najam apartmana/studija u željenom terminu u glavnoj sezoni
• usluge pratioca grupe (za putnike koji putuju autobuskim
prevozom) i usluge predstavnika agencije na destinaciji
ARANŽMAN NE OBUHVATA: 
• boravišnu taksu: 0,5€ po studiju / apartmanu dnevno. Plaća se na licu mesta
• prevoz (za putnike koji putuju u glavnoj sezoni u našoj organizaciji)
• međunarodno putno osiguranje
• individualne troškove
USLOVI I NAČIN PLAĆANJA: 
Sve cene iz tabele izražene su u EUR-ima za navedene periode korišćenja i date su po osobi za vansezonske ponude, a za glavnu sezonu iskazane su za najam apartmana. Plaćanje aranžmana se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu za devize poslovne banke na dan plaćanja. Cena je garantovana samo za uplate kompletnog iznosa. U suprotnom, garantovan je samo iznos akontacije. U slučaju promena na monetarnom tržištu, tržištu roba i usluga ili usled nedovoljnog broja prijavljenih putnika organizator putovanja zadržava pravo korekcije cena, izmene programa putovanja ili otkaza putovanja.
Aranžman se može platiti:
• GOTOVINSKI – 30% prilikom rezervacije, a ostatak najkasnije 15 dana pre početka aranžmana
• UPLATOM NA RAČUN agencije TRANŠPED TOURS pod istim uslovima i popustima kao za gotovinsku uplatu
• PLATNIM KARTICAMA – DINA, VISA, MASTER, MAESTRO, uz iste uslove kao kod gotovine. Za korisnike MasterCard Installment kartice Komercijalne banke mogućnost plaćanja na 3 i 6 mesečnih rata bez kamate
• ČEKOVIMA GRAĐANA – 30 % prilikom rezervacije, a ostatak u jednakim mesečnim ratama čekovima građana do 20.12.2020. godine.
Realizacija 10-tog, 20-tog i 30-tog dana u mesecu.
• ADMINISTRATIVNOM ZABRANOM – 30% prilikom rezervacije, a ostatak se deli na jednake mesečne rate uz dogovor sa agencijom o rokovima otplate.
Obrazac administrativne zabrane formira agencija, a poslodavac je dužan da isti overi i obavlja uplate po dogovorenoj dinamici. Organizator putovanja zadržava pravo da vrši odabir pravnih lica čija rešenja o administrativnoj zabrani prihvata.
PROGRAM PUTA ( ZA PUTNIKE KOJI KORISTE AGENCIJSKI PREVOZ ): 
1. DAN: Sastanak putnika na dogovorenom mestu pola sata pre predviđenog vremena polaska. Putovanje auto putem Beograd – Niš – Leskovac sa povremenim pauzama. Duža pauza u motelu “Predejane”. Nastavak putovanja preko Makedonije sa zaustavljanjem na granicama. Noćna vožnja.
2. DO 12. DAN: U prepodnevnim časovima dolazak na Sitoniju. U odabrani apartman/studio se može ući posle 14:00 h (lokalno vreme). Boravak na bazi izabrane usluge. Poslednjeg dana napuštanje apartmana do 09:00 h (lokalno vreme). U popodnevnim časovima polazak za Srbiju. Noćna vožnja u povratku kroz Makedoniju i Srbiju.
13. DAN: Dolazak u Beograd u ranim jutarnjim satima.
AUTOBUSKI PREVOZ: 
Prevoz autobusima visoke turističke klase sa klimom i audio/video opremom. Raspored sedenja u autobusu određuje agencija zavisno od strukture putnika.
Polazak iz Beograda dan uoči početka smene. Orijentaciono vreme polaska je 19:00 h sa dogovorenog mesta. Dan pred putovanje proveriti u agenciji da li je
vreme polaska promenjeno. Povratak iz Grčke poslednjeg dana smene u poslepodnevnim satima.
Uz program važe opšti uslovi putovanja agencije TRANŠPED TOURS d.o.o. koje je organizator stavio na uvid putniku a koji su usaglašeni sa Zakonom o turizmu i YUTA standardima. Minimalni broj putnika za realizaciju prevoza je 35 putnika u autobusu. U slučaju manjeg broja prijavljenih putnika agencija zadržava pravo na pripajanje drugim agencijama ili prevoznicima. Rok za obaveštavanje putnika o eventualnom otkazu zbog nedovoljnog broja putnika ili prebacivanju na drugog prevoznika je 5 dana pre polaska.
 Turistička agencija Mytos Tours je ovlašćeni subagent prodaje.
Podeli sa prijateljima...Share on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Share on VK
VK
Pin on Pinterest
Pinterest
0Print this page
Print